Veckans frivolitet (2)

frivservettEftersom jag har scannat mina alster så tänkte jag passa på att posta en bild i veckan tills lagret tar slut. Dessa söta servettringar gör man genom att först virka runt små plastringar och sedan knyta spetsen och fästa den efterhand i det virkade materialet. Det är relativt vanligt att på auktioner och mässor få se gamla dukar gjorda i en kombinerad teknik av frivolitet och virkning.

Användningsområde? för pappersservetter på kaffebjudningar med sju sorters kakor och massor med skvaller :-) Eller en riktigt romantisk middag för två. Veckla upp servetten och grip den mitt i, skaka lite lätt och sätt i spetsen i ringen. Servettringen tronar bländvitt i sin solfjädersform på tallriken med den mörkt vinröda servetten bakom. Garanterad succe.

Vin får ni välja själva, jag kan inget om vin.

cu!
Josephine

Andra bloggar om:

Kommentarer
Postat av: eijja

island är väldigt coolt

2006-01-22 @ 20:07:45
URL: http://eijja.blogspot.com
Postat av: Bloggblad

Vilken tur att jag sällan har så fina kaffebjudningar... men middag på tu man hand - det låter mysigt. Både med och utan servettring.

2006-01-23 @ 22:21:29
URL: http://bloggblad.blogspot.com
Postat av: Josephine

Bloggblad- just nu har jag inga dubletter, men om andan faller på och jag gör några till, skulle du möjligen va intresserad av att införskaffa ett par då? *ler*

2006-01-24 @ 14:39:59
URL: http://giraffen197.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0