Semester!ok. Semestern i Frankrike var de sista två veckorna i Juli, så för alla de andra veckorna har jag ingen "riktig" ursäkt att jag inte har bloggat, mer än att  jag inte har haft tid.  Jag har varit mycket på facebook istället.

Bilderna är från "Les Gorges d'Ardeche" en "klass 2" flod med små vattenfall här och var. Floden och vattenfallen var inte alltför kepiga, värre var det med de hundratals andra kanoterna! Vi välte i ett vattenfall då vi kom för nära en sten och en annan kanot tryckte på från höger. Spännande!  :-)

Jag kommer strax att skriva mera om semestern!I haven't been blogging for a long time, partially because of my nice almost internetfree vacation in France in end of July and partly because I've been a lot on facebook instead. But nothing really compares with writing your blog!  :-)  So now I'm back!

These are pictures from "Les Gorges d'Ardeche", a class 2 river with a couple of smaller waterfalls. The most dangerous is all the hundreds of other canoers and we fell in one waterfall when we came too close to a stone and a canoe from the right pushed us in the wrong direction. Very exciting!  :-)

I will write some more about the vacation, if not here in English than on My Myspace-blog.

cu!
Josephine  :-)

Kommentarer
Postat av: hedgehog-sara

Det ser underbart ut! Kul att ha dig tillbaks :)

2008-08-16 @ 13:16:03
URL: http://hedgehog.se
Postat av: Bloggblad

Så häftigt det ser ut! Själv skulle jag inte på några villkors vis våga paddla så där... törs inte ens på stilla vatten...

2008-08-16 @ 13:37:37
URL: http://bloggblad.blogspot.com
Postat av: fille

Kanoten ser ut som en tvättbalja med dig i den. Men hårdplast är ok, de viker sig inte som ett gångjärn runt en sten i en strid fors. Hände en jag känner.

2008-08-16 @ 14:00:10
Postat av: Josephine

Sara - kul att vara tillbaka - frågan är bara hur sjutton jag ska lyckas fördela min tid överallt på internet? Jag tror jag måste skippa en del FB framöver.Bloggblad - jag var något nervös... bilden ljuger -det var Patrick som relaxade mest där bak och jag kämpade som en galning här och var grin Han lurade mig! jag kollade med instruktören efteråt (5 timmar senare!) och den som är starkast ska sitta fram och vara "motor"... men det var en upplevelse och otroligt vackert! :-)Fille - i en tvättbalja! ha ha - du får då till det! grin

2008-08-17 @ 10:41:18
Postat av: anki/barbakvinna

Jösses vilka häftiga bilder.. Min P skulle aldrig våga sätta sig i en kanot i ström med mig han skulle placera mig som ankare istället.

2008-08-17 @ 19:33:57
URL: http://blogg.aftonbladet.se/961
Postat av: Blackout

Nice pics. Paddlade en del förr, men sedan rann det liksom ut i sanden. Minns en händelse när vi kantrade och maken struntade i packning som flöt iväg (detta var in the beginning innan vi lärde oss att packa i vattentäta tunnor) men stolt dök upp med whiskyflaskan i näven. Tapper fru bärgade det mesta :D

2008-09-16 @ 22:48:47
URL: http://blackout.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0