Flitiga bin från Georgien vannHade inte ens en aning om att det fanns en Eurovision junior songcontest, trots att direktören(?) är svensk och heter Svante nånting-élius. Satte på TVn och där var de på en holländsk-språkig barnkanal, en repris.

Visst är de gulliga?

Toppengrej med en junior tävling! precis som det ska va' Sötast var nog de uppstylade flickorna som presenterade poängerna från respektive land, imiterande sina vuxna förebilder med StoR inlevelse och entusiasm!

*ler bara ler*
Josephine

Kommentarer
Postat av: Bloggblad

Jag tycker också det är kul när barn imiterar vuxna - fast samtidigt tycker jag det är rätt trist att de inte får vara barn och uppträda som barn... I skolan finns det 8-åringar som ser ut som värsta Topmodellerna och linkar omkring med klackstövlar. Leka kan de ju inte, då kan de smutsa ner sig...

2008-11-28 @ 23:15:15
URL: http://bloggblad.blogspot.com
Postat av: Josephine

jag vet vad du menar Bloggblad, men förutom några få uppträdanden där barnen försökte se för vuxna ut, såg det mesta väldigt bra ut och det märktes att alla hade förskräckligt roligt. Just bidraget som vann var också på rätt nivå - de flesta sjöng otroligt bra, men vissa sånger var inte på "barn-nivå" och då räckte inte rösterna till för att fylla ut eller komma i rätt tonart och det lät lite väl falskt. Ett annat bidrag som var favorit var "junior swing" från Malta: http://www.youtube.com/watch?v=Z3ILmzNJeWo och bidraget från Ukraina var också populärt:

3HXAQ" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=PoC3HXAQ2008-11-29 @ 09:45:59
Postat av: Mamselamsen

Snacka om musikglädje.

2008-11-29 @ 18:21:31
URL: http://mamselamsen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0