giraffen197

2008-03-27
21:42:31

Vitt, vitt, vitt!

Det kom lite snö här....  först ett tunt täcke på fredagskvällen, sen ett på söndagskvällen men dagen, kvällen och natten till tisdagen kom det ganska mycket. Hela fyra cm låg det utanför huset på morgonen!

image641

Detta är granen på baksidan, snötäcket på bilarna på framsidan var ännu mer imponerande men då hade jag bråttom till tunnelbanan så det fick va'....  På eftermiddagen hade alltsammans smält bort. De har inte haft såhär mycket snö i Bryssel under påsktid på 57 år!


image642

I Mechelen låg det bara två centimeter... på sin höjd.


image643

och som inte detta var nog så har vi varit i målartagen under söndagen och måndagen. Innertaket ligger på 285cm såhär går jag för en gångs skull bet när jag vill sätta händerna i taket!  ha ha  (vilket annars lyckas hyffsat bra på de flesta andra ställen....  ;-)

och för den som tål det - blåtiran är du uppdaterad med bildbevis!

Tilläggas bör att jag ser helt normal ut sedan ett par veckor så detta var för ett tag sen..

Fler foto'n på G!
(Men nu är jag ap-trött.)

CS!
Josephine :-)
Kommentarer:
2008-03-28 @ 23:40:54
#1: Inga M

Roligt för Er att få lite snö också. Här har vi fått riktig vinter, minus 15 grader och två decimenter snö. Helt otroligt!

Jag har tampats med helpdesk i två dagar nu och skriver om det på min blogg om Du vill läsa. Kan ju vara intressant för Dig som jobbar på andra sidan så att säga.

Men jag vet inte om det går att kommentera eller läsa mer nu. Blogg.se ska ju byta plattform i natt eller vad det heter.

Ha en trevlig helg i alla fall!

2008-03-29 @ 10:14:39
#2: Anonym

Jag noterar att du tvingas använda hela tre trappsteg på stegen. Någon sorts rekord antar jag.

Det där med snö på påsk ska man inte ta på så stort allvar, påsken infaller olika datum från år till år, och i år är det ovanligt tidigt, det kan bara hända en dag tidigare än så här.

Men vi får uppleva vår två gånger i år verkar det som.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: