Repris på lördag!

ok.
enligt femmans programtablå visas en repris på lördag

15:55
Outsiders
Svensk dokumentärserie från 2006. Vi får följa unika svenskar som inte lever som andra, eller inte ser ut som andra, och som är föremål för spekulationer, misstro och fördomar. Gemensamt för Outsiders är att alla teman passar in på ämnet utanförskap. Del 7/10. Text-tv-text s 199.


tack alla för alla snälla kommentarer!

Tusen tack till Lyckliga Grodan som spelat in och skickar ett VHS-band! wow - vilka bloggvänner :D

och så till de sakfel jag har förstått smugit(?) sig in - genom egen förskyllan eller pga en smaskig klippning fick de till att mina föräldrar båda är 2m vilket inte alls är sant. När de var yngre och resligare var pappa 206cm och mamma 180cm. Så genomsnittet blir klart under 2m... *grin*

Fille > Patrick och jag är inte sambo (än), han bor i Bryssel och jag i Haag. De tyckte det säkert var mer romantiskt med ett sambo än ett särbo-par...

Mamma tyckte om programmet *pustar ut* och mormor med (vilket fick mamma att pusta ut *lol*!) och en hel drös människor som har ringt både före och efter till henne (en bekant i Värnamo såg trailern och ville förvarna mamma som fått reda på av mig dagen innan ;) samt uttryckt sin glädje på jobbet. Hon sa att hon var så stolt!... *vrider sig lite förläget*

oj, oj... vart ska man nu ta vägen?

jo, just det - jag sa ju att jag ville göra reklam - tog de med det??

*undrar*
Josephine (som alltså ännu inte sett programmet!)

ps. jag har möblerat med en soffa på hemsidan ;)

Kommentarer
Postat av: Lyckliga grodan

har packat bandet i kväll, i morgon går det iväg..
:)

2006-04-18 @ 21:40:08
URL: http://lyckligagrodan.blogspot.com
Postat av: Visionary soul

Har inte hunnit skriva innan, men det var verkligen ett bra, varmt och intressant program! :-)

2006-04-18 @ 22:09:07
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Liza

Kul att du är på TV, är det repris nu på lördag?
Vet du förresten vem som håller i stafettpinnen? :)

2006-04-18 @ 22:23:54
Postat av: Annaa M

Vi satt här och tittade också. Äldsta dottern, 163 cm, var mest impad av att du hade högklackat! Hon hade en del andra filosofiska funderingar också över vad som gör att folk faller för varandra, och det är ju kul när program inte bara fladdrar förbi utan väcker tankar. Kul. Onödig förenkling det där att säga att ni är sambo... puh.

En helt annan sak;

Men jag har skickat över ett ämne till Annela och sagt att hon får be mig om ett annat om hon inte vill ha det. Eller fan, var jag inne på fel blogg?! Måste kolla!

2006-04-18 @ 23:56:17
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: fille

Media är lite sådär med träffsäkerheten. När dom sa att båda dina päron var 2 meter långa tänkte jag på din mamma, och hon har jag träffat. Inte två meter... Sen när jag såg "sambo" på namnskylten så tänkte jag "What?"

Men med min erfarenhet av media så var det en synnerligen korrekt skildring, så långt jag kunnat se. Normalt är jag glad om 50% stämmer. Rena lögner har man också sett.

2006-04-19 @ 07:17:35
Postat av: Mette

Ja då får jag tränga mig på hos syrran då. Hon har femman. Kunde inte i förrgår och deras video är paj... grrr..

2006-04-19 @ 08:50:00
URL: http://stinamargaretha.blogspot.com
Postat av: flasknosen

Har sett programmet och ni är verkligen ett gulligt par.
Synd att det alltid ska smyga sig in sakfel i media. Undrar vad det beror på egentligen. Medvetet eller inte?

2006-04-19 @ 11:54:37
URL: http://flasknosen.blogg.se
Postat av: el pedro

Får kommentera pjucken , fan vilka coola dojjor ( de med jätteklack.

och lite väl fånigt att de ibland filmade ifrån golvet och uppåt så längden skulle förstärkas.

Men det är ju inte ditt "fel". :)

2006-04-19 @ 19:22:48
URL: http://denandrabloggen.blogspot.com
Postat av: Josephine

Lyckliga Grodan - då får vi se vad som kommer fram först - DVDn eller VHS-bandet. Jag har en stark föraning av att ditt VHS band kommer först... men är de är hyffsat bra på att svara på mejl på Titan Television (såvida de inte har slutat att jobba där!)

Visionary Soul - Tack :-) jag har varit så nervös för att de skulle vinkla det till alltför mycket av en "freak-show" eller ett "stackars, stackars-tycka-synd-om"-program. Det är inte ett dugg j-a synd om mig. Snarare synd om de människor som tycker synd om mig - visar ju vilken trång världsbild de har, inte sant?

Liza - se Annaas svar här :-)

Annaa - jaa du... vad föll jag för hos honom? det började med att han skrev sig in hos mig då vi chattade... (karlar som kan skriva ligger bra till hos mig) senare när vi möttes var det bara så mycket som jag tyckte om med honom och hos honom... klok, snäll, odygdig, intellektuell, musikalisk, lugn (bra motvikt mot mitt olugn) stark, intelligent, nyfiken, villig att lära nytt, gillar att resa, intresserad av samhälle, historia, kultur - well- you name it - det är bara så mycket som stämmer. Och han kan fortfarande överraska mig.

om skrivarcirkeln - om inte Annela har tagit sitt ämne inom den utgivna tiden (3 dagar) tar jag "automatiskt" över det.

Fille - är du nöjd så måste det bli godkänt *ler* Mamma tyckte att mormor som ju alltid är så kritisk, var HoN nöjd, ja då var det enbart bara rosor... *ler*

Mette - passa på att shoppa billiga påskchoklad-ägg nu, att muta henne med ;-)

Flasknosen - det är ju ett antal mellanhänder som tolkar... ett roligt test att göra är att låta en grupp se en kort film och sedan be dem återberätta den... kan bli mycket olika tolkningar!

el pedro - arbetsredskap för mina foto-sessions-gäster ;-) kul att de spelar med "giantess"-faktorn, det är ganska vågat att göra det i ett familjeprogram *grin* Jag hamnade i lokalTV här på parkpop 2004...(5 sek) filmsnutten börjar nere vid fötterna, sen kommer Patrick men av mig ser man bara midjan och sen dröjer det lite till innan min nuna dyker upp. Helkul!

2006-04-19 @ 21:30:45
URL: http://giraffen197.webblogg.se
Postat av: Gitta

Så bra att det redan är ett på väg! Efter bredbandsbyte (som NU äntligen funkar) tänkte jag bara kolla innan morgondagens repris, för du tror väl inte bandet gick av mitt i...
Gud vad ni var gulliga!!!

Det mest "vågade" i programet var nog annars inte direkt du, utan en stackars ensam kille i Finland som var extremt småvuxen, gay OCH bodde i en håla, trots detta pratade han om sina förhoppningar inför kvällens date... Kändes lite som om en av de tre hade räckt rätt bra.

2006-04-22 @ 00:12:57
Postat av: Josephine

Gitta - vilken osis... mamma har nu satsat allt på ett kort hos en bekant... i hennes kläder skulle jag har frågat minst tre eftersom den ena glömmer, den andras video krånglar men den tredje kanske får med allt. Och själv har jag ringt och kollat med min barndomsvän som jag mejlade innan, men inte fick ngt svar så jag vet inte om hon såg det eller inte eftersom hon kollar sin mejl relativt sällan. Men enligt ett av hennes barn så hade mamma och pappa sett det.

filmteamet berättade om den korte finländaren för mig... snacka om att ha oddsen emot sig!

Fortfarande inga reklamuppdrag, men Amelia vill eventuellt göra reportage. Kul :-)

2006-04-22 @ 14:09:35
URL: http://giraffen197.webblogg.se
Postat av: mamselamsen

Jag såg det idag. Satt bänkad minst en halvtimme innan, för att inte missa idag också. As-kalas... jag liksom känner dig... genom guldstrumporna. :-)

Hoppas hoppas du får en massa reklam OCH modelluppdrag.

2006-04-22 @ 21:37:13
URL: http://mamselamsen.blogspot.com
Postat av: Josephine

Masmelamsen - tack :-) men TV är relativt flyktigt, några minuter och sen *poff* borta... har en känsla av att det skulle gå bättre om jag själv hörde av mig till reklambyråerna... *tihi* - jag VisstE väl det! *grin* att du missade i måndags då du inte hade kommenterat här! *lol*

2006-04-22 @ 21:44:46
URL: http://giraffen197.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0