giraffen197

2007-04-07
01:04:28

Musik igen m.m.

En av mina brittiska vanner i Stockholm (jag verkar kanna hur manga utlanningar i utlandet som helst...)(och ok. jag ar i Bryssel med P's laptop, f-t) - ringde mig i tisdags: -"Du ar pa TV! WoW, detta ar skitcoolt, jag har alltid velat prata med ngn i telefon samtidigt som denna ar pa TV!" jo, jo... den dar unga brittiska mannen har en fenomenal kansla for humor
;-)
och det var forstas TV5 som nastan ett ar senare visade reprisen pa Outsidersprogrammet. (se kategorin: "mobbning och revanch")

Samtidigt idag fick jag svar pa Myspace fran en kvinna - min langd - som ar gift med en kortare man och som totalt fornekar att hennes langd skulle ha ngt att gora med att hennes man blev attraherad av henne... Halla? om han nu gillar rodhariga intelligenta tjejer - varfor valde han da inte att dejta nagon i sin egen langd utan foll for just dig?

TJ pa MySpace

men det kan ju ha att gora med foto't pa myspace (som P. sa)
hon blev nog lite misstanksam och svarade darfor ytterst forsiktigt. *grin*
Jag far val lagga upp ett antal till av mina maskeradoutfits. Som det ar nu far jag ibland obskyra kommentarer fran SM-och fetish-utovare vilket jag inte vill ha i kommentarsfaltet..
hmmm. :-/
Not my thing.

Imorgon ska jag sy fjadrar.
Carnevalskladsen ska transformeras till - vad som kanske blir det tredje andrapriset i rad *grin* for "Bal-des-Vampires". Bifff Brussel International Festival for Fantastic Film.

och lite trevlig musik till pasken!



"Lagg agg!"
(sager alltid mamma av ngn anledning nar ngn av oss sagt nagot som hon inte ar ense med...)

och skulle ni nu gora det (mot formodan)
sa ruva lungt...

*grin*
Josephine
Kommentar:
2007-04-07 @ 08:47:39
#1: Inga M

Ville bara önska Glad Påsk!

Du har av någon anledning ramlat ur min länklista. Ibland ser den ut som en spamansamling och jag tar bort sånt som ser skumt ut så då åkte Du nog med. Ska genast återställa Dig på plats.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: