U23D

kul filmtitel :-)
U2 i 3D -filmen.

Jag hade inte sett den om det inte varit för P's kärlek till allt som har med 3D att göra. Efter ca tre eller fyra låtar så har man sett allt som visas med 3D-tekniken och efter det är det musiken och konserten som gör filmen allra mest sevärd, tycker jag.

För 3D-filmer tror jag faktiskt naturfilmer och liknande är mera spännande än en konsert. Men vilken konsert! En lysande show, medryckande musik och en sångare som verkligen kan sjunga! Bono eller Paul David Hewson som han egentligen heter, fastnade jag för efter att ha sett honom i Oprahs show när han gjorde reklam för "RED".

Vilka är U2? De är från Irland och de är såpass gamla att P minns dem från när han var 23-24 år (när HaN var ung så då var det länge sen... *grin* )

Sångare Bono, basgitarrist Adam Clayton, elgitarrist Edge och trummis Larry Mullen Jr. Adam Clayton tog aldrig några lektioner i bas utan är autodidakt! Först 1993 tog han lektioner i New York för att utveckla sitt spelande. Han har också brutit sig fri från ett
destruktivt alkoholmissbruk.
Starkt!
En ung Bono!
:-)
Mitten av 80-talet? med sångtext.
Stockholm 1992. Här kan ni läsa sångtexten.

Film-klipp. I filmen ser man riktigt fina sekvenser från publiken med armar i luften eller mikrofonstativen med ett typiskt djup som bara finns i 3D-bilder.

Yupp.
Jag har blivit U2-fan,
4sure.

Josephine
;-)

Läs även andra bloggares åsikter om U2, U23D, U23D-filmen, 3D, 3D film, Bono, Adam Clayton, (RED)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0